Mål 2020-2024

Vejle Svømmeklub skal have svømmere kvalificeret til EM, VM og OL.

Målsætning
Mål konkurrence
  • Vejle Svømmeklub skal hvert år være fast repræsenteret ved juniorlandsholdet, via kvalifikation ved Nordiske- og/eller Europæiske juniormesterskaber.
  • Vejle Svømmeklub skal være i top-5 i Danmark for juniorsvømmere målt på placeringer ved Danske langbanemesterskaber og Danske kortbanemesterskaber.
  • Vejle Svømmeklub skal være i top-6 i Danmark målt på Danske Hold Mesterskaber.
Mål svømmeskole
  • Hvert år skal minimum 50 svømmere være rykket op i konkurrenceafdelingen
  • Vejle Svømmeklub skal have rykket minimum 80% af svømmere op for alle svømmeskolehold ved endt svømmeskole sæsonAlle
  • Vejle Svømmeklubs S-hold skal have gennemført svømmeskolebogen.
Organisatoriske mål

• Alle ansvarlige trænere og ansvarlige instruktører er uddannet på det højeste gældende niveau inden for deres hold.
  • 1.800 aktive medlemmer for den primære svømmesæson.
  • For hver 8’ende svømmer er der en træner/instruktør.
Vision:
I Vejle Svømmeklub skal der være plads til alle medlemmer. Vejle Svømmeklub vil elitesvømning, hvor vores svømmeskole skal bane vejen for udvikling af vores egne talenter og senere elitesvømmere.
Vejle Svømmeklub skal tilbyde et af Danmarks mest attraktive talent- og elitemiljøer, både klubmæssigt, men også via samarbejdspartnere i Vejle og omegn.
Det skal være sjovt at være medlem i Vejle Svømmeklub, uanset om man er motionist- eller elitesvømmer.