Vores sponsorer

Nyheder

Kære svømmere i Vejle Svømmeklub

Den 21. dec. 2023 holder vi juleafslutning med svømning, spisning og SponsorBanko, med forventet mange fede gaver hvor du og din familie
– ung som gammel er meget velkommen.

Se mere Event - juleafslutning

 

 

Events

20% rabat ved Svømmespecislisten

 

Der er indgået en rabataftale med Svømmespecialisten der giver 20% rabat på stort set alt derfra. Rabatkoden kan fåes snarest hurtigts på mail eller ved at kontakte sponsor@vejlesvommeklub.dk

Se det kæmpe udvalg hos Svømmespecialisten her https://svoemmespecialisten.dk/

Er der specielle ønsker, skal du blot skrive til dem og de vil forsøge at hjælpe dig

Støt Vejle svømmeklub, hver gang du tanker eller tænder lampen

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Vejle Svømmeklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort HER. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. LÆS MERE HER.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Vejle svømmeklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

LÆS MERE HER

Tak til Frilufts Rådet  

https://friluftsraadet.dk/

Så sluttede strandsæsonen i Vejle Svømmeklub.

En fantastisk sæson med ikke mindre en 322 deltagere fordelt på arrangementer i klubregi og en masse ”kom-og-prøv” aktiviteter.

I klub-regi har livredningsholdet haft deres sædvanlige træninger i Høll. Klubben har afholdt et åbent livredningsstævne. En stor flok har været til DM i havlivredning. Og som afslutning en Tour de Vejle Fjord. Ud over det er stranden – og klubbens udstyr – flittigt brugt i forbindelse med opstarts- og afslutningsdage i K-afdelingen.

Vi har haft åbne "kom og prøv" livredningstræninger og vi har afholdt Ocean Rescue Camps sammen med DGI for børn og unge udenfor klubben, samt SUP events for bl.a. frivillige i andre idrætsforeninger eller familier.

Vejle Svømmeklub gør et stort stykke arbejde for at få børn og unge i og på vandet ved stranden. Derfor siger vi Friluftsrådet stor tak støtten med deres udlodningsmidler. Støtten har gjort det muligt at købe nyt udstyr til brug for nævnte aktiviteter.

 

Vi ses frem til sommer 2024 med endnu flere aktiviteter ved strandende i Vejle Fjord.

             

            

Vejle Kommunes Parasportsråd

 

Vejle Svømmeklub har i samarbejde med Parasportsrådet Vejle en aftale hvor vi som klub. 

  • Arbejder målrettet på at igangsætte nye Parasportstilbud og derved udvide Vejle Svømmeklubs aktiviteter.
  • Står til rådighed med erfaringer og vidensdeling.
  • Understøtter Parasportsrådets aktiviteter og arbejder målrettet på at udvikle samarbejdet imellem Parasportsrådet og Vejle Svømmeklub.
  • Igangsætning af aktiviteter og samarbejder med institutioner og skoler i Vejle Kommune.
  • Bidrager til samarbejdet med de øvrige kommuner i Trekantsområdet.

 

Har I spørgsmål til ovenstående ret da gerne henvendelse for mere info, hvilke muligheder der er i klubben -vi er rummelige. 

Til Karen Kjørvel kkj@vejlesvommeklub.dk