Vores sponsorer

Nyheder

 

Den Store Svømmedag er Danmarks største svømmebegivenhed, hvor alle svømmeglade mennesker inviteres til en tur i den lokale svømmehal
-helt gratis og tilmelding igennem Vejle Svømmeklub Den Store Svømmedag 🎉 Der gæller om at vi i Vejle får svømmet rigtig mange meter 👍

🌟 Alle er velkomne! Der stilles ingen krav om, hvor langt der svømmes – alle meter tæller!
Tag familie, venner, og naboer med og nyd en dag fuld af sjov i vandet!

☕️🍎 Gratis forfriskninger! Der vil være frugt, saft, og kaffe til alle deltagere, sponseret af @REMA 1000 Danmark, som støtter op om denne fantastiske begivenhed!

Vi glæder os til at se jer til en sjov og hyggelig dag i Vejle Svømmeklub! 🌊

Events

20% rabat ved Svømmespecislisten

 

Der er indgået en rabataftale med Svømmespecialisten der giver 20% rabat på stort set alt derfra. Rabatkoden kan fåes snarest hurtigts på mail eller ved at kontakte sponsor@vejlesvommeklub.dk

Se det kæmpe udvalg hos Svømmespecialisten her https://svoemmespecialisten.dk/

Er der specielle ønsker, skal du blot skrive til dem og de vil forsøge at hjælpe dig

Støt Vejle svømmeklub, hver gang du tanker eller tænder lampen

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Vejle Svømmeklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort HER. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. LÆS MERE HER.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Vejle svømmeklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

LÆS MERE HER