Det får du som sponsor!

Et samarbejde med Vejle Svømmeklub er også et samarbejde med dansk svømning og en af Danmarks største idrætsgrene - særligt for unge under 25 år.

Med ca. 2000 medlemmer er Vejle Svømmeklub én af Vejles største idrætsklubber!

Vejle Svømmeklub er stiftet helt tilbage i 1926 og har ialt ca. 2000 medlemmer, hvoraf ca. de 180 er konkurrencesvømmere fordelt på 5 hold. Dertil kommer en fuldtidsansat Elitetræner, en fuldtidsansat svømmeskoleleder samt yderligere 8 trænere/hjælpetrænere i konkurrenceafdelingen og i alt ca. 80 svømmeinstruktører i svømmeskolerne i Vejle og Børkop. En deltidsansat klubsekretær og en bestyrelse med 7 medlemmer. Hertil kommer en række udvalg, hvor engagerede forældre arbejder for klubben og svømmerne.

Åbn PDF med hele Vejle Svømmeklubs Sponsorkoncept - kommer senere

Som sponsor for Vejle Svømmeklub støtter din virksomhed en klub, der satser på både bredden og eliten, i en sund og individuel sportsgren.

Vejle Svømmeklub er en klub med klare værdier og målsætninger og vores atleter bruger op til 15-20 timer om ugen på træning.